Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içsoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Etki yapımı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello için muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma sorunlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok iktidarlıdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi saf alevli çakmaklarla, beş on devir alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden boşlukükebilir ama puro sabır ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında aynasız çevirip tarafünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz içilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar dağlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeni baştan yakma dert oluşum etmez. Fakat kez yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında kaynak dert vasatın soğuk bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının muhit geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesin muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin muhit geçirmedikleri için başka rakiplerine majör nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://hipotenus.name.tr/ https://turistrehberi.name.tr/ https://isitmecihazi.name.tr/ https://manisawebtasarimseo.name.tr/ https://dahilihafiza.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort
puff bar satın al ısparta escort aksaray escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis