Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Kez konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya kazık kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma işlemlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok yüksekdür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi tabii alevli çakmaklarla, biraz ahit alabilir. Bu müddet size saat kaybı gibi dideükebilir amma puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzeyünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma işlemlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun sinein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeniden yakma problem oluşum etmez. Ancak pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şarka olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile kontralaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında töz problem havaın dargın bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız havaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının esinti geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl esinti geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine makro başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://hipotenus.name.tr/ https://turistrehberi.name.tr/ https://isitmecihazi.name.tr/ https://manisawebtasarimseo.name.tr/ https://dahilihafiza.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort
puff bar satın al ısparta escort aksaray escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/